OSD Menu:
دوربین های IP تنظیماتی دارند که از طریق صفحه وب یا نرم افزار مربوط به خودشان قابل انجام است. برخی دوربین های آنالوگ، CVI، TVI و AHD قابل تنظیم هستند که از طریق OSD منو دسترسی به تنظیمات آنها امکان پذیر است.
دوربین های IP تنظیماتی دارند که از طریق صفحه وب یا نرم افزار مربوط به خودشان قابل انجام است. برخی دوربین های آنالوگ، CVI، TVI و AHD قابل تنظیم هستند که از طریق OSD منو دسترسی به تنظیمات آنها امکان پذیر است.
تعادل میزان گرمی یا سردی کلی رنگهای یک عکس است. سنسور دوربینهای دیجیتال امروزی به خوبی قادر به دریافت و بازتولید رنگها است، چرا که میتواند صحنه را ارزیابی کرده و رنگهای بیش از اندازه گرم یا سرد را تصحیح کند. در حالت کلی، انتظار میرود رنگهای یک عکس به رنگهای صحنهای که در دنیای واقعی، تصویر از آن گرفته شده است، نزدیک باشد. با این حال گیج شدن دوربین و بهم ریختن وایت بالانس اتفاق عجیبی نیست. در چنین شرایطی، عکسها بیش از اندازه گرم یا سرد بازتولید خواهند شد.
AGC یاAutomatic Gain Control به معنای تقویت کننده خودکار سیگنال تصویر دوربین مدار بسته می باشد. هنگامی که نور تصویر، پایین تر از سطح مشخصی باشد دوربین مداربسته به صورت خودکار شروع به تقویت سیگنال ویدئویی کرده تا بتواند کمبود نور را جبران کند. قابلیت AGC در دوربین مدار بسته در واقع تقویت کننده میزان نور در محیط های تاریک است و می تواند تصاویری قابل قبول و درخشان تولید کند.
دوربین برای بهبود کیفیت تصویر به ویژه در محیط های کم نور از مکانیزم های الکترونیکی مانند AGC استفاده می کند. این مکانیزم ها به صورت الکترونیکی سیگنال تصویر را تقویت می کنند مشکل اینجاست که به همراه سیگنال، نویز هم در این روند تقویت می شود. پس به ویژه زمانی که نور محیط کم باشد نویز در تصویر زیاد است. NR که به دو صورت ۲D و ۳D وجود دارد نویز Background و Foreground را کاهش می دهند اما حذف کامل نویز عملاً ممکن نیست.
لرزشگیر الکترونیکی تصویر، سیستمی است که برای تنظیم دقیقتر و روان شدن تصاویر در هنگام لرزش دوربین به کار می رود. لرزیدن دوربین می تواند به دلایل مختلفی مانند وزش باد، عدم پایداری محل نصب، طوفان و مواردی شبیه به آن وجود داشته باشد. در چنین شرایطی کیفیت تصویر افت محسوسی خواهد داشت حال اگر کاربر روی تصویر زوم و بزرگنمایی داشته باشد، نتایج به مراتب بی کیفیت تر خواهد بود.
جهت تشخیص خاصیت ضد آب و ضدغبار بودن دوربین ها از استاندارد IP استفاده می شود.
جهت تشخیص ضد ضربه بودن از IK استفاده می شود.
DVRهای آنالوگ برای دریافت و ارسال فرمان به یک زوج سیم جداگانه نیاز دارند. این زوج سیم اصطلاحاً RS485 نامیده می شود و غالباً برای کیبورد و دوربین های گردان استفاده می شود. از طریق آدرس هایی که به دوربین ها داده می شود دوربین ها قابل شناسایی می باشند. از طرفی دوربین ها و دستگاه ها از یک پروتکل مشخص مثل Pelco-D و یا Pelco-P و حتی پروتکل مشترک دوربین و DVR که از یک تولید کننده باشند استفاده می کنند. حداکثر طول کابل ۱۲۰۰ متر میباشد .